top of page

#TT - Toptory

Единственият по рода си маркетплейс

only tt logo.png

В нашият маркетплейс ще намерите само качествени продукти от проверени и надеждни партньори на страхотни цени. Държим на строга политика при подбирането на нашите партньори, като отдаваме голямо внимание на цената, качеството и обслужването, за да предложим максимално удовлетворение при пазаруването на клиентите ни.

# ПЪРВО

Първо и най-важно, ние НЕ работим с партньори/продукти, които не отговарят на нашите стандарти

за качество, както и с партньори, които не споделят нашата етика и стандарти за коректност.

# ЦЕНА

Ние сме ангажирани да предлагаме на нашите клиенти най-доброто съотношение между цена и качество на продуктите. Стремим да предлагаме продукти с най-добрата възможна цена, без да компромис за качеството.

#Прозрачност

​Ние редовно анализираме продуктите на всеки наш партньор .

След анализ на продуктите на партньора ни и постигане на споразумение, че те отговарят на всички наши изисквания за предлагане в нашия маркетплейс, договаряме комисионна за продажба.

Важно е тази комисионна да не води до повишаване на стандартната цена на продукта. 

#Реклама

Ние изцяло финансираме рекламните кампании на предлаганите от нас продукти, без никакъв авансов ангажимент от нашите партньори, именно заради това не можем да си позволим никакъв компромис с цената и качеството на предлаганите от нас продукти.

#Какво правим?

След като сме избрали подходящите продукти и сме постигнали споразумение с нашите партньори, нашият екип извършва подробно изучаване на продуктите и ги въвежда в нашия сайт и онлайн магазин, като разработва съответната маркетингова стратегия.

Ние сме напълно ангажирани с клиентското обслужване и приемането на поръчките, като гарантираме надеждна и бърза доставка на всички продукти, които предлагаме.

След като приемем поръчката, ние предаваме данните за доставка на нашите партньори, които имат задължение да доставят стоката до клиента в сроковете, които предварително са уговорени.

В общи линии..

Ние сме уникални на пазара си и гордеем се с това.

Нашата платформа не се ограничава само до листване на продукти в уебсайт, но вместо това, предлагаме цялостна маркетингова стратегия и пълно професионално обслужване на всеки един клиент.

Ние не правим компромис с качеството и се стремим да предлагаме само най-добрите продукти в своята категория, като имаме строги стандарти за избора на партньори, с които работим.

Нашите експерти са винаги на разположение, за да помогнат на клиентите да вземат най-доброто решение при избора на продукт.

Ние ценим всяка една поръчка и се грижим за целия процес - от приемането й до доставката на стоката.

 

Сигурни сме в нашите маркетингови способности и финансираме маркетинга за всеки един продукт, като получаваме комисионна само при сключена сделка.

В крайна сметка, ние сме тук, за да помогнем на клиентите да получат най-доброто изживяване при онлайн пазаруването.

Контакти

Винаги сме отворени за нови и интересни предложения и партньорства.

+359 87 6357 111  |  +359 87 6655 885

bottom of page