top of page
creso dot.png

УПРАВЛЕНИЕ НА СОЦ.МРЕЖИ

Управлението на социални мрежи представлява комплексен процес, при който се осигурява активно и стратегическо присъствие на бизнеса в различните социални медии.

 
Тази услуга включва планиране, създаване и публикуване на съдържание, взаимодействие с последователите, отговаряне на коментари и съобщения, както и органично увеличаване на броя на последователите ви.
Ние изграждаме общество зад бизнеса !

dribbb.gif

Като цяло, управлението на социални мрежи има за цел да създаде силен онлайн имидж, да установи връзка с потребителите и да генерира резултати за бизнеса.

С активността в социалните медии можем да създадем близост и доверие с аудиторията ви, което е крайно необходимо за устойчиво развитие на бизнеса.

creso dot.png

Какво предлагаме?

Ние предлагаме различни услуги за управление на социални мрежи, съобразени с различните нужди и бизнес цели на клиентите ни.
Преди да започнем работа, извършваме детайлен анализ на вашия бизнес и изграждаме стратегия, която да работи за  развитието на вашите бизнес профили.

Ние изграждаме дизайните за постовете и сторита, текстове, отговаряме на съобщение и коментари, публикуваме ежедневно и поддържаме и развиваме вашите профили

Работим с Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest и Tiktok

Изпратете ни запитване и ще обсъдим това, което е най-оптимално за вашият бизнес.

р​

# Създаване на стратегия

# Създаване на текстове за постове

# Създаване на дизайн за постове

#Отговаряне на съобщения и коментари

#Увеличаване на последователите

#Организация на игри/томболи и други.

управление на социалните мрежи
bottom of page